Du er landet på Seniorstol.dk, det helt rigtige sted at finde løftestol. Vi har udvalgt de 7 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 7 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle løftestol tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Bæretaske til Raizer M Løftestol

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Gloria Mundi Care DK.

Her kan “Bæretaske til Raizer M Løftestol” fås til 875,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Fordele ved Raizer M Løftstol: Raizer M løftestol er nem og sikker at bruge for pårørende og plejere Raizer M samles let og hurtigt omkring personen, som er faldet på maks.
3 minutter At foretage et personløft med Raizer M kræver meget begrænset fysisk a…

Se hos Gloria Mundi Care DK ❯❯

2: Nestor 1 løftestol med indbygget fodskammel

  • Dagens pris: 7999,- kr.
  • Fundet hos Møblér

Anden anbefaling har vi fundet hos Møblér, hvor du kan købe Nestor 1 løftestol med indbygget fodskammel til kun 7999,- kr.

Se hos Møblér ❯❯

3: Raizer M Løftestol inkl. nakkestøtte og bæretasker

Næste anbefaling er “Raizer M Løftestol inkl. nakkestøtte og bæretasker”.

Dagens bedste tilbud på “Raizer M Løftestol inkl. nakkestøtte og bæretasker” har vi fundet hos Gloria Mundi Care DK hvor prisen lige nu er 12530,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Raizer M til løft ved fald i hjemmet Risikoen for at falde stiger desværre med alderen.
Er du ikke er selv i stand til at rejse dig igen, kan Raizer M hjælpe dig.
Det er en sikker og pålidelig løftestol og er stabil for både dig og dine pårørende og pleje…

Se hos Gloria Mundi Care DK ❯❯

4: Sædeovertræk til Raizer M Løftestol

Produkt nummer 4 på vores “løftestol-liste” er Sædeovertræk til Raizer M Løftestol som du lige nu kan købe for 546,- hos Gloria Mundi Care DK

Forhandlerens beskrivelse:
Løftehjælpemiddel til hjemmet Raizer M er egnet som løftehjælpemiddel i private hjem o.l. – den kan betjenes af alle. Løftestolen kræver ingen uddannelse eller kursus i korrekt håndtering af tunge personløft.
Stolens dele kan ikke monteres forkert. Ben og…

Se hos Gloria Mundi Care DK ❯❯

6: Raizer M Løftestol inkl. Nakkestøtte

Forhandlerens beskrivelse:
Raizer M til løft ved fald i hjemmet Desværre stiger risikoen for at falde med alderen, og hvis du ikke er i stand til selv at rejse dig igen, er Raizer M en sikker og pålidelig løftestol, som hjælper dig med det. Stolen føles ikke kun stabil for både dig…

Se hos Gloria Mundi Care DK ❯❯

7: Nakkestøtte til Raizer M Løftestol

Sidste produkt på vores liste er Nakkestøtte til Raizer M Løftestol som vi har fundet til 988,- hos Gloria Mundi Care DK.

Forhandlerens beskrivelse:
Løftehjælpemiddel til hjemmet Raizer M er egnet til brug i et privat hjem og kan betjenes af alle. Det kræver ingen særlige færdigheder at betjene den, og den kan ikke monteres forkert. Ben og ryglæn passer kun ind, hvor de hører hjemme, og tydelige monte…

Se hos Gloria Mundi Care DK ❯❯

Flere produkter.

De 7 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste løftestol i 2023 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse løftestol:

Dyreste Løftestol på listen er Raizer M Løftestol inkl. nakkestøtte og bæretasker fra Gloria Mundi Care DK med en pris på 12530.00. Billigste udvalgte Løftestol er Sædeovertræk til Raizer M Løftestol som du kan købe for 546.00 hos Gloria Mundi Care DK. Forskellen på de to priser er 11984 kr.
Ovenstående Løftestol data og priser er hentet fra 4 butikker (Gloria Mundi Care DK, Møblér, VidaXL DK, Boboonline.dk). Alle Løftestol tilbud er opdateret i dag 02-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Løftestol guides:

Fandt du ikke det rigtige Løftestol blandt de 7 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Løftestol: