Bedste Løftestol: Se top 6 (opdateret maj 2022)

Seniorstol.dk » Alle guides » Løftestol

Du er landet på Seniorstol.dk, det helt rigtige sted at finde løftestol. Vi har udvalgt de 6 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 6 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle løftestol tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Billede af Raizer M Løftestol - Mekanisk Løfteanordning Efter Fald

2: Raizer M Løftestol – Mekanisk Løfteanordning Efter Fald

Bedste pris: 9995.00 hos Gloria Mundi Care

Formålet med Raizer M Løftestol Raizer M er en mekanisk løftestol, som hjælper liggende personer op efter et fald, hvor de ikke selv kan komme på benene.  Der kræves kun hjælp af en enkelt person, der samler Raizer M omkring den faldne person og betjene… læs mere hos Gloria Mundi Care >>

Dyreste Løftestol på listen er Nestor 2 løftestol med indbygget fodskammel fra Møblér med en pris på 9999.00. Billigste udvalgte Løftestol er HAGA Mora recliner lænestol, m. 1 motor, løftestol – grå polyester og plastik som du kan købe for 5797.00 hos Boboonline.dk. Forskellen på de to priser er 4202 kr. – de 6 Løftestol vi har fundet koster i gennemsnit 7781 kr.
Ovenstående Løftestol data og priser er hentet fra 3 butikker (Boboonline.dk, Gloria Mundi Care, Møblér). Alle Løftestol tilbud er opdateret i dag 23-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Seniorstol.dk