Hvilken lænestol skal stå i stuen? Her er 5 gode bud

Stuen er det sted i huset, hvor du skal kunne smide benene op efter en lang arbejdsdag og slappe af. For at dette kan lade sig gøre, kræver det, at din stue byder på gode, komfortable møbler, som du kan bruge mange timer på at slænge dig i. Er du i tvivl om, hvilken lænestol, som du skal købe til din stue, så kommer her 5 gode bud.

1. Dragør Otiumstol

Dragør Otiumstolen er et godt bud for dig, der ønsker dig en god klassisk, seniorstol. Lænestolen kan fås i forskellige modeller alt efter, hvad du ønsker af betrækning og stel. Dog kan særligt modellen med brunt læder og maghonistel fremhæves, da denne model har et meget eksklusivt, stilrent udtryk.

Dragør Otiumstol er inklusiv fodskammel og med trinløs reguleringen af ryggen, hvilket sikrer dig en helt gennemført hvilestol, som du nemt kan tilbringe mange timer i. Her er der mulighed for at lægge sædet tilbage, slå benene op og slappe af foran fjernsynet eller med en god bog.

2. Ægget

Ægget er en designklassiker, og er du normalt til designmøbler og ønsker et hjem med et klassisk, stilrent udtryk, så bør du helt sikkert tage Ægget med i dine overvejelser, når du skal vælge en lænestol.

Ægget er Arne Jacobsens mest klassiske lænestolsdesign og er blevet ikonisk indenfor dansk møbeldesign. Ikke bare tager Ægget sig godt ud i ethvert rum - du sidder også virkelig behageligt, og den er perfekt at krølle sig sammen i på en kedelig regnvejrsdag med en varm kop te.

Ægget fås med polstring i et stort udvalg af både stof- og lædertyper. Derudover kan der tilkøbes en fodskammel med aluminiumsfod, hvis du ønsker den optimale lænestolsoplevelse.

3. Lille Petra Stolen

En anden designklassiker, som dog har en noget andet udtryk, er Lille Petra Stolen designet af Viggo Boesen. Stolen har et enkelt og organisk design, og det er svært ikke at blive lokket til af stolens bløde polstring og lækre design. Betrukket med fåreskind tager stolen naturen med indenfor i stuen, og det er tydeligt at se, at den er skabt med kærlighed til naturlige, organiske materialer.

Mange lænestole kan hurtigt blive meget robuste og tage meget af pladsen i et rum, men sådan er det ikke med Lille Petra Stolen. Stolen har et lavt ryglæn, og den fylder ikke særlig meget, og derfor er den nem at få til at passe ind i ethvert rum.

Ønsker du en lille lænestol, som alligevel tager opmærksomheden og indbyder til mange timers afslapning, så er Lille Petra Stolen et godt valg.

4. Babette

Babette er et godt bud på en lænestol, hvis du ønsker dig en stol med kant uden samtidig at skulle give en formue for det. Babette er en rund, blød loungestol med en diskret drejefod under sig, som øger stolens funktionalitet og fleksibilitet. Stolen har en blød teddy-overflade og med sit helt enkle design tager den sig godt ud fra alle vinkler. Babette-lænestolen kan derfor både stilles ved væggen og midt i rummet.

Babette-lænestolens design bringer tankerne hen på sækkepuden, som man kender fra børneværelset. Her er sækkepuden dog opgraderet både i forhold til design og komfort. Men hyggen er den samme. Ønsker du en enkel, klassisk lænestol med kant, bør du tjekke Babette-lænestolen ud.

5. VICTOR Gyngestol

Med sit høje ryglæn og fremstrakte armlæn indbyder VICTOR gyngestolen til et langt kram, og dens gode siddekomfort gør, at den er svær at komme op fra, når du først har fået dig sat.

Selvom gyngestolen egentlig er kendt mest for at tage sig ud hos den lidt ældre generation, så er gyngestolen ved at finde sig et comeback, hvilket VICTOR gyngestolen er et godt bevis på. Stolen har et elegant, stilrent formsprog og den tager sig ekstra godt ud i den nordiske indretningsstil, som i dag er en meget populær indretningsstil i den unge del af befolkningen. VICTOR har et klassisk, tidløst design, og den vil dermed kunne stå i dit hjem mange år fremover.

Menu
Top